Bästa återfuktande ansiktsmask 2022

Jag är alltid på jakt efter en återfuktande ansiktsmask som tar bort de torra partierna i ansiktet så sminket sitter perfekt utan att bli kakigt. Glamglow Thirstymud Hydrating Mask är de absolut bästa masken jag provat. Har under många år köpt massor med återfuktande krämer och masker men återkommer alltid till Glamglow Thirstymud. Det är en intensiv fuktgivande ansiktsmask som passar alla hudtyper. Har säkert köpt över tio förpackningar under åren men nu bestämde jag mig för att köpa mega size så jag alltid har den hemma.  

Den har ljusbrun färg och luktar otroligt gott!
Direkt efter applicering

Så fort jag känner att huden börjar bli torr så smörjer jag in ansiktet med denna innan jag går och lägger mig. Jag vaknar med ett superglow i ansiktet och det känns såå återfuktat. Man kan använda den på två olika sätt:

ANVÄNDING/DAG: 

  • Låt sitta kvar i 10-20 minuter för att huden på bästa sätt ska absorbera produkten 
  • Torka av med servett och massera in resten av produkten eller skölj med vatten 

 ANVÄNDNING/NATT: 

  • Applicera och låt huden få en maximal behandling 
  • Vakna med extremt återfuktad och smidig hud 

Jag använder den alltid innan jag lägger mig och sover. Den innehåller hyaluronsyra, kokos, ingefära och honung. Bygger upp och lindrar huden.

Den luktar otroligt gott, jag skulle säga att den luktar en svag doft av kokos och vanilj. Glamglow Thirstymud Hydrating Mask finns att köp i tre storlekar, 15g burk, 50g bruk och 100g tub.

Den har Glycerin som andra ingrediens och för mig är det alltid produkter som har det som topp tre i ingredienslista som fungerar bäst mot torr hud.  

Tips! Den funkar lika bra för män och den ska även lindra vid rakning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning. Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Om den här bloggen

Webbplatsadress är: https://www.beautygeek.se.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på bloggen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarnas ip-adress och en user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden av Akismet anti-skräppost-tjänst. Detta för att undvika att spambottar tar över kommentarsfälten. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på min blogg kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Som en del av webbplatsens/bloggens statistik så samlar jag in information via Google Analytics som registrerar hur många som besöker webbplatsen och en del information om dig som läsare, t.ex. vilken enhet som som används, vilket land du bor i och vilka sidor du besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter. Behandlingen av dessa uppgifter pågår i max 26 månader från den tidpunkt då du senast besökte webbplatsen.

Vilka delar jag dina data med

Jag delar inte personuppgifter med någon annan.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats/blogg kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart jag skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Om du har frågor eller vill begära ut dina uppgifter så kan du maila info@gbeautygeek.se

Ytterligare information

Hur jag skyddar din information

Denna webbplats är lösenordsskyddad och ingen annan än jag har tillgång till den.

Vilka procedurer jag har för dataläckor

Skulle det ske en dataläcka kommer detta att informeras om på webbplatsen.

Från vilka utomstående parter jag tar emot data

Webbplatsen använder sig av flera olika affiliate- och annonsprogram, som är utformat för att inbringa annonspengar genom att annonsera och länka till annonsörer.
Save settings
Cookies settings