Bild på bästa fotfilen i test som är gjord av metall inte elektrisk.

Den Bästa Fotfilen Någonsin: Varför Metall Slår Elektrisk

Tycker du också det är jobbigt att hålla fötterna fina och ta bort förhårdnader? Jag har äntligen hittat lösningen! Jag har provat fotkräm av olika slag, vanliga fotfilar, fotfilar av sten, den populära fotfilen från Scholl men ingenting fungerade särskilt. Kladdiga fötter av kräm när man ska gå och lägga sig är otroligt obehagligt och den elektriska fotfilen tar en evighet att få resultat med. 

Lösningen är en fotfil i metall! Första gången jag provade den trodde jag knappt mina ögon. På mindre än 3 minuter i duschen var alla förhårdnader borta. Klicka här för att köpa den!

Bild på före och efter på hälar utan förhårdnader som använt en fotfil i metall.
Tadaa! Före och efter bild på min fot med bara en snabb omgång i duschen med fotfilen.

Bästa fotfilen

Den här Fotfilen från Amazon är inte bara en vanlig fotfil; det är ett rivjärn i metall för fötterna som tar fotvården till en helt ny nivå. Den är oerhört effektiv. Med 441 dubbelriktade mikroblad behöver du bara några få drag för att omedelbart ta bort all tjock, hård hud. Resultatet? Fötter som känns som nya, mjuka och släta, på bara några sekunder.Den har vunnit flera utmärkelser för bästa fotfil. I skrivande stund har den över 18.000 recensioner, klicka här för att läsa dom. Den här gjord av kirurgisk stål så den kommer hålla en evighet. Jämför de med de elektriska fotfilarna du behöver byta rullen på. 

Avfilad hud på en fotfil i metall
Så här mycket hud lossnar på bara 3 drag i duschen. 

Så använde jag fotfilen

Jag hoppar in i duschen och de sista jag gör är att fila fötterna. Då har de precis blivit uppmjukade av vattnet. Filar några drag på varje del av fötterna som jag har förhårdnader och sköljer av filen snabbt och vips så är de som att man gått på en pedikyr på salong. Otroligt smidigt. 

Närbild Mikroblad på fotfil i metall.
Här ser du de små mikrobladen på fotfilen som filar effektivt bort och exfolierar huden. 

Jag har haft min fotfil nu över 1 år och den är precis lika bra som den var när jag köpte den. Jag har även köpt en till min mamma och tipsat mina kompisar och alla är lika förvånade över hur bra den är. Hur kan man ens varit utan den!? Som sagt läs alla recensioner här om du inte tror mig 😉 OBS! Tänk på att det finns massor av kopior som ser nästan lika dan ut men inte alls är lika bra. Så köp originalet från Amazon.

Innehåller annonslänkar för nämnda varumärken

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning. Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Om den här bloggen

Webbplatsadress är: https://www.beautygeek.se.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på bloggen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarnas ip-adress och en user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden av Akismet anti-skräppost-tjänst. Detta för att undvika att spambottar tar över kommentarsfälten. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på min blogg kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Som en del av webbplatsens/bloggens statistik så samlar jag in information via Google Analytics som registrerar hur många som besöker webbplatsen och en del information om dig som läsare, t.ex. vilken enhet som som används, vilket land du bor i och vilka sidor du besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter. Behandlingen av dessa uppgifter pågår i max 26 månader från den tidpunkt då du senast besökte webbplatsen.

Vilka delar jag dina data med

Jag delar inte personuppgifter med någon annan.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats/blogg kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart jag skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Om du har frågor eller vill begära ut dina uppgifter så kan du maila info@gbeautygeek.se

Ytterligare information

Hur jag skyddar din information

Denna webbplats är lösenordsskyddad och ingen annan än jag har tillgång till den.

Vilka procedurer jag har för dataläckor

Skulle det ske en dataläcka kommer detta att informeras om på webbplatsen.

Från vilka utomstående parter jag tar emot data

Webbplatsen använder sig av flera olika affiliate- och annonsprogram, som är utformat för att inbringa annonspengar genom att annonsera och länka till annonsörer.
Save settings
Cookies settings