Aldrig mer LASH LIFT på salong: Så gör jag lash lift hemma för en bråkdel av priset!

Perfekt lash lift hemma för bara 33 kr per gång! Har du, precis som jag, också undrat om du verkligen behöver gå till salongen varje gång du vill ha ett perfekt lash lift? Jag har goda nyheter för dig – det finns ett lash lift hemma-kit som fungerar lika bra!

Min upptäckt av det ultimata lash lift-kitet

För ungefär ett år sedan började jag fundera på hur jag skulle kunna få samma fantastiska lash lift och browlift-resultat hemma som jag fick på salongen. Jag ville hitta en produkt som inte bara gav resultat, utan också var säker och fri från farliga ämnen. Efter mycket sökande stötte jag på RefectoCil Eyelash lift kit och kan ärligt säga att det var en game-changer!

Lash lift kit för att göra fransar hemma

Varför RefectoCil Eyelash lift kit bäst?

Du kanske känner igen RefectoCil som ett populärt märke för att färga fransar och bryn. Men visste du att de också har ett fantastiskt lash lift kit? Efter att ha använt det här kitet i över ett år kan jag intyga att det verkligen levererar. Mina fransar har aldrig sett bättre ut och det bästa? De har inte tagit någon skada alls. PLUS att det går utmärkt att göra browlift också!

Hur jag sparar pengar med lash lift hemma

Ett besök på salongen för ett lash lift kan kosta allt från 600 till 1200 kr. RefectoCil Eyelash lift kit kostar ungefär lika mycket som ett salongbesök, men räcker till hela 36 behandlingar! Det innebär att varje behandling endast kostar mig cirka 33 kr. Och om något tar slut kan jag enkelt fylla på med att köpa lim och vätskor separat. Glöm inte att du även kan använda det här kitet för browlift också.

Bild från första gången jag gjorde lash lift själv

Mitt enkla steg-för-steg-guide till lash lift hemma

Visst, det var lite klurigt första gången jag provade lash lift hemma, men med lite tålamod och övning gick det snabbt att lära sig. Så här gör jag:

  1. Rengör ögonlocket och området runt ögat.
  2. Väljer en lämplig ”lifting pad” beroende på fransarnas längd (Small, Medium eller Large).
  3. Applicerar det medföljande limmet på paden och placerar den nära fransraden.
  4. Applicerar mer lim på framsidan av paden och lyfter försiktigt upp fransarna så de fastnar.
  5. Applicerar lash perm (nr.1) med en pensel och låter den verka i 8 minuter.
  6. Tar bort lash perm krämen med en bomullspad och applicerar sedan neutraliseringskrämen.
  7. Sköljer bort med ljummet vatten. Voilà! Perfekta fransar på bara 13 minuter!

För mer detaljerad vägledning, ta gärna en titt på denna:

SLUTORD

Jag har väldigt korta fransar men lyckas får ett bra lyft ändå!

Visst kan det vara lite pilligt att göra lash lift hemma första gången, men för mig har det varit otroligt värt det. Jag har inte de längsta fransarna, så jag kommer aldrig att få det där wow-resultatet med superlånga fransar. Men med lash lift hemma har jag kunnat ge mina fransar ett riktigt lyft. Kombinerat med en vattenfast mascara håller de sig perfekta hela dagen. Om du också vill prova göra lash lift och browlift hemma, varför inte ge RefectoCil Eyelash lift kit en chans? Hoppas du kommer att älska det lika mycket som jag gör!

Innehåller annonslänkar för nämnda produkter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning. Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Om den här bloggen

Webbplatsadress är: https://www.beautygeek.se.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på bloggen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarnas ip-adress och en user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden av Akismet anti-skräppost-tjänst. Detta för att undvika att spambottar tar över kommentarsfälten. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på min blogg kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Som en del av webbplatsens/bloggens statistik så samlar jag in information via Google Analytics som registrerar hur många som besöker webbplatsen och en del information om dig som läsare, t.ex. vilken enhet som som används, vilket land du bor i och vilka sidor du besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter. Behandlingen av dessa uppgifter pågår i max 26 månader från den tidpunkt då du senast besökte webbplatsen.

Vilka delar jag dina data med

Jag delar inte personuppgifter med någon annan.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats/blogg kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart jag skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Om du har frågor eller vill begära ut dina uppgifter så kan du maila info@gbeautygeek.se

Ytterligare information

Hur jag skyddar din information

Denna webbplats är lösenordsskyddad och ingen annan än jag har tillgång till den.

Vilka procedurer jag har för dataläckor

Skulle det ske en dataläcka kommer detta att informeras om på webbplatsen.

Från vilka utomstående parter jag tar emot data

Webbplatsen använder sig av flera olika affiliate- och annonsprogram, som är utformat för att inbringa annonspengar genom att annonsera och länka till annonsörer.
Save settings
Cookies settings