Nars VS Make up forever foundation

Jag har testat NARS Light Reflecting Foundation och Make up forever Hd skin foundation så du slipper! När första gången valde mellan dessa två så föll valet på Make up forever Hd skin foundation för jag sett och hört så otroligt mycket bra om den. Första appliceringen var en besvikelse. Den ser inte alls naturlig ut på huden och lägger sig i porerna. Jag gav den några fler chanser med både borste och beauty blender men den såg inte alls naturlig ut på huden. Efter några veckor valde jag att prova Nars light reflecting foundation istället och vilken skillnad! Spara dig pengarna och köp INTE Make up forever om du vill ha en foundation som ser naturlig ut och som inte kakar sig. Här nedan kan du läsa lite mer om varför jag verkligen gillar Nars foundation.

Vilken hudtyp är den bra för?
Jag har kombinationshud och tycker att den fungerar riktigt bra på min hudtyp. Jag har testat den ett tag och märker att jag kan klara mig utan puder. Jag tror också att den här är perfekt för torr eller mogen hud. Har du en oljig hudtyp som inte gillar för mycket lyster kanske du inte kommer älska det lika mycket.

Behöver du puder?
Jag har som sagt kombinationshud och har huvudsakligen hoppat över pudret. Om jag förväntade mig en superlång dag ger jag den lite lätt puder på t-zonen. Jag föredrar att undvika puder för att få en så naturlig look som möjligt. Om du är oljig kommer du förmodligen vilja sätta denna med puder.

NARS Light Reflecting Foundation vs Sheer Glow?
För mig tycker jag att Light Reflecting ger mer ljus till din hud, nästan som att du sitter framför solljus, eller till och med en ringljus. Sheer Glow ger mer av en traditionell lyster som ser lite mer ut som smink, lite glittrig. Jag tycker den nya formeln mycket lättare i känslan och texturen.

Är det lätt att applicera?
Jag har använt en buffingborste för att applicera NARS Light Reflecting Foundation och jag tycker att den smälter in i min hud och blandar ut sig väldigt lätt. Vill du ha den ännu mer naturlig så använd en beauty blender!

Hur är täckningen?
Det jag älskar med denna foundation är din hud ser ut precis som hud med lite extra lyster. Den är fantastisk för att täcka rodnad och sudda ut porer, fina linjer och ojämnheter. Det är en foundation med medium täckning och den är helt byggbar utan att någonsin bli kakig. Jag kan använda en pump för hela mitt ansikte och sedan lägga till lite mer för att täcka områden där jag har extra rodnad och pigmentering. Den täcker helt och hållet rodnad och bleknar effektivt bort pigmenteringsfläckar, vilket ger mig en jämnare hudton utan att se sminkad ut.

Hur är finishen?
Det ger som sagt en perfekt täckning men också ett glow utan att se glittrig ut. Det är verkligen uppiggande och ibland har jag till och med glömt bort att använda concealer under ögonen.

NARS LIGHT REFLECTING FOUNDATION i färgen Yukon efter 8 timmar

LÄS MER OCH KÖP DEN HÄR

Innehåller annonslänkar för nämnda produkter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning. Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Om den här bloggen

Webbplatsadress är: https://www.beautygeek.se.

Vilka personuppgifter jag samlar in och varför jag samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på bloggen samlas de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarnas ip-adress och en user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden av Akismet anti-skräppost-tjänst. Detta för att undvika att spambottar tar över kommentarsfälten. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på min blogg kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Som en del av webbplatsens/bloggens statistik så samlar jag in information via Google Analytics som registrerar hur många som besöker webbplatsen och en del information om dig som läsare, t.ex. vilken enhet som som används, vilket land du bor i och vilka sidor du besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter. Behandlingen av dessa uppgifter pågår i max 26 månader från den tidpunkt då du senast besökte webbplatsen.

Vilka delar jag dina data med

Jag delar inte personuppgifter med någon annan.

Hur länge jag behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att jag behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats/blogg kan du begära en exportfil med de personuppgifter jag har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett mig. Du kan också begära att jag tar bort alla personuppgifter jag har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart jag skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktinformation

Om du har frågor eller vill begära ut dina uppgifter så kan du maila info@gbeautygeek.se

Ytterligare information

Hur jag skyddar din information

Denna webbplats är lösenordsskyddad och ingen annan än jag har tillgång till den.

Vilka procedurer jag har för dataläckor

Skulle det ske en dataläcka kommer detta att informeras om på webbplatsen.

Från vilka utomstående parter jag tar emot data

Webbplatsen använder sig av flera olika affiliate- och annonsprogram, som är utformat för att inbringa annonspengar genom att annonsera och länka till annonsörer.
Save settings
Cookies settings